top of page

Forretningsområder

Klient

Expit kan tilby klienter fra alle de største PC-produsentene. Selskapet har inngått strategiske partnerskap med HP, Lenovo og Dell. Vi kan levere produkter fra distributør, direkte fra fabrikk eller bufferlager, med en meny av tilleggstjenester som tyverimerking, lasting av image, avemballering med mer.

Datarom

Expit kan tilby et bredt spekter av produkter, programvare og tjenester knyttet til servere, lagringsløsninger, nettverk / datakommunikasjon, strøm og sikkerhet. Fra HPE, Dell EMC, Supermicro, Nutanix, Lenovo etc..

AV-installasjon

Expit har produktspesialister med unik dedikasjon og produktkunnskap for audiovisuelle produkter. Vi leverer hele pakken fra befaring til installasjon av avanserte AV-installasjoner.

Print og kopi

Du kan velge mellom en rekke service- og forbrukstjenester som ivaretar drift og utvikling av din virksomhets printløsninger. Expit leverer utstyrsforvaltning, rekvisita, driftsavtaler, leie med mer.

Programvare og Lisens

Det benyttes i dag mange ulike typer programvare ute i bedriftsmarkedet. Expit er tilknyttet en rekke større softwarehus i Europa og kan levere et stort utvalg software og lisenser til konkurransedyktige betingelser. Vi hjelper dere med å få kontroll over kostnader til tilgjengelige programvarelisenser og vurdere fremtidige investeringsbehov. Prøv oss!

Tilbehør

Mange bedrifter har et relativt stort behov for mindre strategiske produkter som datarekvisita og datatilbehør. Selv om en kabel har lav pris, kan det være kritisk i en større sammenheng. Vi tar derfor leveranse av disse produktene på alvor. Vi tilbyr et bredt varespekter med lagerførte produkter, for å kunne levere til deg neste dag.

Finansiering og leie

Stadig flere velger å leie sine teknologi-investeringer. Argumenter som forbedret likviditet, mindre kapitalbinding, handlefrihet og bedre nøkkeltall taler til fordel for leie.

banner mann foran vegg.png
bottom of page